VVKs vision og værdier

 

I Vallensbæk Vandski Klub vil vi være et forbilled for alle andre klubber, Sportsligt og socialt vil vi være Danmarks bedste vandskiklub. Vores vision er ambitiøs og udfordrende, men vi tror fuldt og fast på, at det er til glæde for alle, at vi har forpligtet os til at opfylde den.

Som klub er vi kun et forbillede, når vores medlemmer agerer som forbilleder. Hos os betyder det, at vi går helhjertet ind i de ting, som vi foretager os. Når vi engagerer os i det sociale sammenhold, i træningen på vandet eller i det frivillige arbejde, så gør vi det fuldt ud. 

Undervejs sørger vi for at være opmærksomme på forandringer i kravene til os som forening. Vi er nysgerrige overfor skiftende tendenser og hver især gør vi en aktiv indsats for, at alle føler sig hjemme i Vallensbæk Vandski Klub.

En af de helt store fornøjelser ved at stå vandski i Vallensbæk er, at vi har mulighed for at dyrke vores sport i fantastiske og optimale omgivelser.

At suse med 58 km/t henover Vallensbæk Sø er et helt unikt privilegium. Men i kølvandet følger et ansvar for at sørge for, at sikkerheden er i top, og et ansvar for at sikre, at vi værner om det miljø og den natur, som vi er en del af. Vi lægger stor vægt på, at medlemmer og gæster påtager sig det ansvar - individuelt og kollektivt.

 

Vores vision

Vi vil være et forbillede for alle klubber!! Sportsligt og socialt vil vi være Danmarks bedste vandskiklub.

 

Vores værdier

Ansvarlighed
Engagement
Imødekommenhed

 

VALLENSBÆK VANDSKIKLUB
Vejlegårdsvej 131
2625 Vallensbæk

Følg VALLENSBÆK VANDSKIKLUB her:

Facebook
Antal besøgende: 498327 (denne uge: 9521)