Børn- og ungdomskoncept

 

Børn og unge under 18 år kan være medlem af vores børn- og ungdomsafdeling. Det betyder, at du kan stå vandski i udvalgte træningstider forbeholdt for børn og unge.

Indenfor træningstiderne vil det sportslige være i fokus, og vores trænere sørger for, at du hele tiden kan udvikle dig som vandskiløber. Der vil være noget for dem, der gerne vil blive rigtigt dygtige og for dem, som bare vil sporten for sjov.

Hvis man vælger at være en del af børne- og ungdomsafdelingen, forventer vi at du møder op til træningen og melder afbud, hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage i træningen.

Der vil være konkurrencer i klubben og i andre klubber i løbet af sæsonen - fra 1. maj til 30. september - ligesom der vil være arrangementer af mere social karakter. 

Konkurrencer og andre arrangementer vil løbende blive offentliggjort på hjemmesiden.

 

Klubben har udarbejdet et værdisæt for børne- og ungdomsarbejdet, som du kan læse lidt om nedenfor:
    

Engagement

I Vallensbæk Vandski Klubs børne- og ungdomsafdeling stiller vi krav til hinanden - blandt andet omkring engagement. Som medlem af børne- og ungdomsafdelingen yder vi alle en helhjertet indsats for at gøre det så sjovt og spændende som muligt at være en del af vandskiklubben. Det er vores store ønske, at forældre til klubbens børn og unge aktivt bakker op om deres børn ved at være til stede under træningen og engagere sig på andre måder, f.eks. i forbindelse med sociale aktiviteter.

 

Imødekommenhed

Det vil i træningstiderne være muligt at brygge en kop kaffe i klubhuset og få en god snak om vandski, vind og vejr og meget mere.

 

Ansvarlighed

Vi råder i Vallensbæk Vandski Klub over nogle af Danmarks bedste faciliteter, og det er vores ønske at disse faciliteter udnyttes optimalt til glæde for både børn og voksne. Klubben har alt nødvendigt udstyr, som er til rådighed for alle klubbens medlemmer, men man er selvfølgelig også velkommen til at medbringe og benytte eget grej. Vandski udstyr er bekosteligt og oplevelserne afhænger i høj grad af, at udstyret er iorden. Vi lægger derfor stor vægt på, at alle udviser ansvarlighed ved at værne om hinanden, klubben og medlemmernes udstyr samt klubbens øvrige faciliteter, f.eks. toiletter, klubhus m.v. 

(Det er en forudsætning for at kunne deltage at man kan svømme 100m.)

 

 

 

VALLENSBÆK VANDSKIKLUB
Vejlegårdsvej 131
2625 Vallensbæk

Følg VALLENSBÆK VANDSKIKLUB her:

Facebook
Antal besøgende: 492625 (denne uge: 9417)