Pædofilipolitik

 

Vores pædofilipolitik er udarbejdet som en naturlig konsekvens af en af klubbens kerneværdier: Ansvarlighed.

Klubbens ledelse har ansvaret for den nuværende form, der er skabt med udgangspunkt i inspiration fra andre foreninger og fra vores hovedorganisation Dansk Idræts Forbund samt Dansk Vandski Forbund.

Vi er opmærksomme på, at politikken er dynamisk, og vi er til enhver tid villig til at diskutere indholdet af pædofilipolitikken med medlemmer og andre, der måtte have en holdning til vores pædofilipolitik.

I sin fysiske form er vores pædofilipolitik et dokument, der er sat ind i en mappe og yderligere fremgår politikken i sin fulde form her på hjemmesiden.

Det siger sig selv, at et stykke papir eller en hjemmeside ikke kan forhindre nogen som helst voksen i at begå seksuelle overgreb mod klubbens børn og unge. Derfor er det vigtigt at huske, at denne pædofilipolitik aldrig kan erstatte sund fornuft og dømmekraft.

Det er således op til hvert enkelt medlem og hver enkel gæst at være med til at sikre, at vi i Vallensbæk Vandski Klub har en almindeligt accepteret og naturlig relation til vores børn og unge.

 

Klubbens pædofilipolitik kan ses i dokumentet til højre.

 
Dokumenter

VALLENSBÆK VANDSKIKLUB
Vejlegårdsvej 131
2625 Vallensbæk

Følg VALLENSBÆK VANDSKIKLUB her:

Facebook
Antal besøgende: 492625 (denne uge: 9417)