Hvordan bliver jeg medlem

 

Er du blevet lidt bidt af vandski? Overvejer du at blive medlem af en vandskiklub, så er du kommet til den rette klub. Vallensbæk Vandski Klub er åben for indmeldelser og vi har helt sikkert en medlemsform, som passer til dig og dit vandski behov. 

 

Og hvordan bliver du så medlem?

Du opretter dig som nyt medlem ved at følge dette link www.club.net/vvk - vælg user registration.

Udfyld felterne og vælg hvilket medlemsskab du ønsker - der er mange at vælge imellem og du kan se indholdet af de forskellige medlemstyper ved at vælge i menuen i venstre side.

Klubbens adminsitration godkender indmeldelsen (manuelt, så der kan gå nogle dage). Herefter modtager du et kodeord, som du skal bruge sammen med det valgte brugernavn, når du logger på www.club.net/vvk. På dette tidspunkt skal medlemskontingentet betales og du skal huske at bestille en tack til minutter (det gør du under ressourcer).

Medlemsskabet giver adgang til klubbens faciliteter og mulighed for at stå på vandski i den periode, som medlemsskabet løber. I kontingentet er indeholdt et vist antal minutter, hvorefter det er muligt at tilkøbe ekstra minutter til den til enhver tid gældende pris.

 

Eventuelle spørgsmål vedrørende indmeldelse og medlemsskab rettes til klubben på info@vvk.dk

 

 

 

VALLENSBÆK VANDSKIKLUB
Vejlegårdsvej 131
2625 Vallensbæk

Følg VALLENSBÆK VANDSKIKLUB her:

Facebook
Antal besøgende: 497872 (denne uge: 9909)