Har du et modelskib som du gerne vil sejle med, opfordrer vi dig til at benytte Vallensbæk "Nordhavn" hvor Vallensbæk Modelskibsklub holder til. Du kan finde mere information på deres hjemmeside : https://goo.gl/8v8xFu

Du er naturligvis også velkommen til at sejle med dit modelskib i vandskisøerne, men du skal overholde følgende:

 

A. Du må ikke sejle hvis vandskibådene er i brug, og der er vandskiaktivitet på søerne. Ligger bådene ved broerne må du heller ikke benytte søerne.


B. Din modelbåd må ikke kunne plane, og kun være drevet af elmotor. Dvs. hurtiggående modelbåde der planer må ikke benyttes i vandskisøerne - uanset om de har el- eller benzinmotor.

 

Der er heldigvis mange steder omkring Vallensbæk der er specielt egnet til sejlads med hurtiggående modelbåde, så du har masser af muligheder.

Har du en hurtiggående modelbåd som ikke egner sig til forholdene i Vallensbæk Modelskibsklub, kan vi henvise til Greve RC Center.
I Greve har man en sø der er specielt designet til hurtigående modelbåde. Her kan du sejle sikkert med din båd, uden at være til fare for andre.

Greve RC Center har afskærmninger så tilskuere er beskyttet, og du er som medlem dækket af Greve RC Centers forsikring hvis du forvolder skade. Du kan læse mere om Greve RC Center her: https://goo.gl/AcJNr9

Alternativt kan du benytte Selinsøen på Amager, som er meget populær til sejlads med hurtigegående RC både. Du kan se video fra Selinesøen her: https://goo.gl/Vuyq0w. Selinesøen som også hedder Trekantsøen kan du finde her: https://goo.gl/1pJ63k

 

VALLENSBÆK VANDSKIKLUB
Vejlegårdsvej 131
2625 Vallensbæk

Følg VALLENSBÆK VANDSKIKLUB her:

Facebook
Antal besøgende: 498337 (denne uge: 9531)