mega fedt

Cool sport

SLALOM- HOP- ELLER TRICK SPECIALIST

Mulighederne står i kø for at blive afprøvet, og uanset dit valg.

Om det er udfordre dine grænser med fart og styrkeprøve med båden i Slalom.

 Vil du hellere flyve igennem luften og være den bedste til Hop.

Eller er du til fede tricks i Trick disciplinen.

Hvem ved, måske all in på alle 3 events. 

Henover vandet med op til 58kmt, kort linen så du må trække “g” for at ski hurtigere end båden og lige nå at strække dig for at nå omkring bøjen. Du bliver helt sikkert afhængig.

Båden har retning mod hoppet som ligger og venter på at du tager modet til dig, og rammer det i høj fart, for at flyve mange meter igennem luften. Al anden sport syntes ligegyldig.

Båden sejler tålmodigt og alle i båden holder vejret, alt i mens du i dyb koncentration holder balancen og i det præcise øjeblik rammer bådens kølvand og lander dit nye flip. Mega Fedt.. !

Er på vej, hvad nu

Kom glad

I Vallensbæk Vandskiklub har vi kæmpe ambitioner om at få lært en masse unge mennesker om vores mega fede sport. Hver mandag og onsdag fra juni til oktober står nogen af vores bedste løbere klar til at lære dig alle detaljerne om vores sport fra sig. Blandt vores crew findes udover erfarne medlemmer med 1000-vis af ture under skien, også en tit en Danmarksmester og til tider en mange gange Europamester. I klubben har vi to søer og 2 både, i begge en bådfører og en træner. Med andre ord, “DER  ER FULDT FOKUS PÅ FORBEDRING AF DIT VANDSKILØB”

Hvis du kort sagt ikke er bange for vand, kan svømme, tage lidt knubs og er frisk på den danske sommer, er du så godt som klar. Når det er sagt har vi bedst erfaring med en alder omkring 8-10år og opefter. Men vi kender alle kneb, og kan lære alle at stå på ski.

Pyha, hvad kan alle de andre nu, er jeg god nok, griner de mon. Du ER god nok, de andre griner ikke af andet end når vi som altid har det sjovt. Der er kun en bag båden, og træner har kun fokus på dig, så uanset om du kan lidt, meget eller ikke noget, får vi dig det lært. Det er lige meget hvad de andre kan, før du måske melder dig til en konkurrence.

Selvfølgelig er det det. Men er du interesseret og skal det bruge det sidste skub, aftaler du med vores ansvarlige om at få en prøvetur, som vi har alle søndage i sæsonen. Er der tid, kan der aftales et besøg på vores træningsdage.  

Kort fortalt mødes vi mandag og onsdag kl. 17-19 og får ca. 2x 10min ture. 10 MINUTTER, er det ikke for lidt ? Nej, du bliver meget træt…! 

Vores hold er meget populære, men vi gør vores bedste for at lave plads. Vi sejler så hurtigt vi kan, så skriv til os, så gør vi hvad vi kan.

Selvfølgelig kan du træne bare for sjov. Er du ikke til faste tider og en træner, har vi bådføre klar mandag- tirsdag og onsdag fra 19-21. Søndag fra 13-16 hvor alle medlemmer er velkomne efter aftale med den ansvarlige bådfører. Se vores “medlemsservice sektion”

Vores klub

Hvordan ser der ud

Vi kender det godt, er det nu bare en gammel båd, har de nu også et fedt hop, og hvad med de bøjer de lover. Så her er billederne, ja vi har grejet og ja det er mega fedt.